Molimo vas koristite Desktop verziju stranice.
Molimo vas koristite Desktop verziju stranice.

Šta je Tribe?

Zamisli svoje sretno mjesto. Mjesto gdje ti vladaš, gdje škola, posao i svi problemi nestanu. Ima li vaše mjesto video igre? Postoje li drugi poput vas, s kojima možete igrati, podijeliti iskustvo, raspravljati o omiljenim trenucima iz hiljade igara vani? Pa … ne moraš više zamišljati. Dobrodošli u Tribe.

Tribe je gaming zajednica koja je dizajnirana za vas, master race gamere. Naš cilj je jednostavan, ali vrlo težak … izgraditi snažnu, konkurentnu scenu u BiH i regiji. I za to trebamo TEBE. Nije važno da li ste casual pleb ili čudo od djeteta koje želi biti pro, ako ste samo forum troll ili die hard gamer, umjetnička duša koja kreira pozadine ili brutal savage bloodseeker. Ovo je mjesto za vas.

Oh, i … jesam li vam rekao o strašnim turnirima koje ćemo organizovati? O nagradama i .. hmm .. zapravo … vidjet ćete sami. Pridružite se danas i budite dio plemena. A sada stavite svoje borbene boje na lice i radite ono što najbolje radite, IGRAJTE!

Šta planiramo da uradimo?

Glavni fokus trenutno imamo na 4 igre, zelimo da organizujemo što više turnira online a naravno i offline ujedno stvarajući mjesto za igraće iz Bosne i Hercegovine i regije gdje mogu napredovati, pronaći pravu ekipu, pronaći ekipe sa kojima mogu vježbati da budu što bolji i naravno mjesto gdje možemo da stvorimo online i offline prijatelje.

Kako planiramo da to realiziramo?

Kroz kreiranje raznih eventa-a iz sve 4 trenutne igrice na koje se fokusiramo, od online league-a, meetup-a do LAN turnira i raznorazih druženja.

Šta je naša vizija?

Želimo da vidimo mnoogo više zastava Bosne i Hercegovine na profesionalnim gejmovima!
Želimo još Nika, Lizzarda, Milana, Pita, huNter-a, DUMASS-a i mnogih drugih naravno.