Molimo vas koristite Desktop verziju stranice.
Molimo vas koristite Desktop verziju stranice.

Nakon što je prvobitno Maurice “Amazing2 Stuckenschneider objavio da traži novi tim, slične poruke su objavili i Sofyan “CozQ” Rechchad, Han “Dreams” Min-kook i Florent “Yuuki60” Soler.

Iz startne postave tima se jedino još uvek nije izjasnio Mateusz “Kiki” Szkudlarek, a da li je to razlog tome što će se novi tim koji će igrati u EU CS ligi izgraditi oko njega, ili je on već u pregovorima sa nekom drugom ekipom, još uvek ne znamo.

Mysterious Monkeys su prošle sezone kupili od Misfits Academy mesto u EU LCS ligi, ali se u njoj nisu proslavili, završivši sezonu na poslednjem mestu u grupi B sa ukupnim skorom 2-11, zbog čega su završili u baražu za opstanak u takmičenju.

Tamo ih je u prvoj rundi savladao Schalke 04 sa 3-2, da bi u meču gubitnika izgubili ubedljivo od Ninjas in Pyjamas rezultatom 0-3.

Mysterious Monkeys su bili dokaz da nije dovoljno samo kupiti mesto u nekom takmičenju, već da je potreban jasan plan kako dovesti dobre igrače da bi u njemu i opstao, i verujemo da će ovo biti velika lekcija za sve organizacije koje u budućnosti budu razmišljale o ulasku u EU LCS.

Za sada nije poznato da li će MM prodati svoj slot u EU CS ligi, ili će nastaviti da se takmiče u League of Legends.

Preuzeto sa sportklub.rs

Leave a Reply