Molimo vas koristite Desktop verziju stranice.
Molimo vas koristite Desktop verziju stranice.
Fireside Gathering takmičenje se igra u Standard formi. Nisu dozvoljene karte iz "Kobolds and Catacombs" expanzije. Grupna faza će biti u Round Robin formatu, dok će play off biti organizovan kroz upper i lower bracket. Potrebno je napraviti 4 špila sa 4 različite klase. Detalji u nastavku!

Hearthstone pravila turnira (Prijava)

Standard - Round Robin

Dakle, forma takmičenja će biti Standard (to znači samo basic karte i expanzije/avanture koje su došle u ovoj godini – NE uključujući posljednju expanziju – “Kobolds and Catacombs”). Grupna faza će se igrati u Round Robin formatu, što znači da svaki igrač igra protiv svakoga u svojoj grupi. Dva najbolja igrača iz svake grupe prolaze dalje u play off. Play off će imate upper i lower bracket. Šta to tačno znači? Pobjednici grupa prolaze u playoff kroz upperbracket. Drugo mjesto takodjer prolazi u playoff ali kroz lower bracket.

Potrebno je napraviti četiri špila za četiri različite klase. Meč počinje tako što oba igrača izaberu jedan protivnikov špil koji protivnik NEĆE moći koristiti u tom meču. Preostala tri špila koristite kako želite.

Ovo pravilo važi za playoff. Grupna faza će se igrati kao BO1, i neće biti banovanja, već će svaki od igrača igrati sa deckom po svom izboru.

Za najbolje igrače, tu su i vrijedne nagrade. ASUS ROG, AOC, MS, Redbull, The Brew Pub… su neka od imena čije zanimljive nagrade mogu biti tvoje.. zato ne čekaj – prijavi se već danas! Možda si baš TI sljedeći Hearthstone kralj!

Leave a Reply